17 september 2020
Geplaatst door TeamKadehuis

Vier dagen lang zal Arnhem in het teken staan van de tekenkunst. Op donderdag 17 september trappen we af met het scholenprogramma, dat een vervolg krijgt op de vrijdag.

Zaterdag en zondag, 19 en 20 september, kunnen de inwoners en bezoekers van Arnhem zich onderdompelen in de wereld van het tekenen. Op zaterdag zijn de activiteiten voornamelijk in en rondom de binnenstad en zondag bij diverse culturele partners, zie de festivalkrant voor de plaatsen en tijden.

Tekenen begint vaak met waarnemen. Exposities ontbreken dan ook niet op The Big Draw. Geef je ogen goed de kost en laat je inspireren door het werk van diverse kunstenaars.

Tijdens de Arnhem Graffiti Jam op zaterdag 19 september gaan professionele graffitikunstenaars uit Arnhem en omgeving aan de slag om de muren achter foodhall Arnhem (op de plek van het Kadehuis!) een opfrisbeurt te geven. Die dag kun je kijken hoe zij te werk gaan, en tussen 13:00 - 15:00 uur kun je zelf aan de slag tijdens de graffiti workshop door Verfbrigade!

Voor meer informatie kijk op thebigdrawarnhem.nl/activiteiten