shareFacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Veelgestelde vragen

Hoe kunnen wij helpen?

Hoeveel woningen komen er?

Er komen circa 56 appartementen.

Hoe groot zijn de appartementen?

Het Kadehuis voorziet in een rijke mix aan woningtypen: van 3-kamer appartementen van 85 m2 met (inpandige)balkons en uitzicht op de Trans tot luxe 4-kamerappartementen (100 tot 140 m2) en penthouses (140 – 180 m2) met ruime groene dakterrassen en uitzicht op de Nieuwstraat en de Rijnkade. Verder komen er ook een paar woningen met kantoor of atelier op de begane grond en wonen op de 1e verdieping.

Komen er ook huurwoningen?

Nee, er komen alleen koopappartementen.

Wat komt er in de commerciële plint?

Hier bieden we flexibele ruimte aan Arnhemse ondernemers en makers, local heroes dus, én aan bewezen concepten. We versterken graag de programmering van de binnenstad met unieke voorzieningen, die passen bij de sfeer van de buurt. De plinten zijn hoog en licht ontworpen.

Hebben alle appartementen een parkeerplaats?

De meeste appartementen hebben een of twee parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. De parkeerplaatsen zijn los te koop.

Hebben alle appartementen een buitenruimte?

Ja, van een daktuin, (inpandig) balkon tot riant dakterras.

Wanneer komen de eerste woningen in verkoop?

De planning is dat de woningen in het 4e kwartaal van 2020 in verkoop gaan.

Wanneer start de bouw en is de oplevering?

De bouw staat gepland voor 1e helft van 2021. De oplevering is naar verwachting 2e helft van 2022. Uiteraard is deze planning afhankelijk van het nieuwe bestemmingsplan, stand van de verkoop, afgifte omgevingsvergunning, weer, aanleg nutsvoorzieningen e.d.

Hoe duurzaam is Het Kadehuis?

Met Het Kadehuis zetten we vol in op de doelstelling van de Gemeente Arnhem om de binnenstad duurzaam te ontwikkelen en verder te vergroenen. Denk hier bijvoorbeeld aan een epc van 0,15 door middel van o.a. zonnepanelen, bodem warmtepompen en het gebruik van een energy app. Maar ook groene daktuinen en een hoogwaardige bouwfysische schil en moderne (dag)lichte ruimten ontwerpen dragen bij aan de duurzaamheid van het gebouw. Ons duurzaamheidsconcept laat zich vertalen in vijf hoofdambities:

1. Energieneutraal wonen

2. Circulair en Flexibel bouwen

3. Klimaat adaptief ontwerp

4. Gezond en prettig leefklimaat

5. Sociale duurzaamheid

Hoe gaan jullie om met mobiliteit?

In Het Kadehuis willen wij het gebruik van het OV en de fiets stimuleren, de transitie van fossiele brandstof naar elektrisch maken, inzetten op het delen van mobiliteit en stadse logistiek slim inrichten. Zo zal er bijvoorbeeld een fietsenstalling komen, een mobiliteitshub en oplaadvoorzieningen voor elektrische auto’s.

Hoe kan ik aanmerkingen komen voor een koopwoning in Het Kadehuis?

Je kunt je inschrijven op onze website, wij houden je dan op de hoogte van de voortgang en je ontvangt dan bericht als de verkoop start.

Hoe kom ik in aanmerking voor een commerciële ruimte?

Je kunt je inschrijven op onze website en aangeven dat je geïnteresseerd bent in een commerciële ruimte, wij houden je dan op de hoogte van de voortgang en je ontvangt dan bericht als de verkoop start.

Is er al een brochure of meer informatie over de appartementen beschikbaar?

Op dit moment zijn we druk bezig met de verdere planontwikkeling van Het Kadehuis. Er is dus nog geen brochure of informatie over de appartementen zoals v.o.n.-prijzen en plattegronden beschikbaar. Als je je inschrijft als belangstellende houden we je vanzelf op de hoogte als er meer van deze informatie beschikbaar is.