17 september 2020
Geplaatst door TeamKadehuis

2020: het jaar dat Nederland stilstaat bij 75 jaar Vrijheid. Het jaar waarin Nederland als onderdeel van de wereld wordt beheerst door de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus, maar blijft gedenken, eren en vieren. Bridge to Liberation 2020 wordt een speciale editie met alle vertrouwde elementen, aangepast aan de wereld waarin wij vandaag de dag leven. We staan voor één keer niet aan de aan de voet van de historische John Frostbrug, maar zitten met familie/vrienden of alleen voor de buis of een scherm. Bridge to Liberation -screen experience- wordt dit jaar visueler, intiemer en komt vooral heel dichtbij.

De John Frostbrug in Arnhem was de afgelopen zes jaar traditiegetrouw op de derde vrijdag van september het decor voor Bridge to Liberation. Een beleving met muziek, special effects, film en dans neemt je op spectaculaire wijze mee in waargebeurde persoonlijke verhalen ten tijde van de Slag om Arnhem. Spannende, mooie en ontroerende verhalen die je zo in “het nu” zou kunnen plaatsen. Bridge to Liberation blijft Bridge to Liberation en wordt georganiseerd naar de geldende richtlijnen van de RIVM. Dit jaar beleef je Bridge to Liberation ‘on screen’. ‘Coronaproof’, vernieuwend en voor iedereen! Bridge to Liberation wordt LIVE uitgezonden op televisie en op verschillende livestreams.

Vrijdag 18 september | 20.30 uur

bridgetoliberation.nl