17 december 2019
Geplaatst door TeamKadehuis

Het Kadehuis komt eraan. Op maandag 16 december droeg de gemeente Arnhem de grond aan de Nieuwstraat officieel over aan gebiedsontwikkelaar AM.

Het Kadehuis komt eraan. Op maandag 16 december droeg de gemeente Arnhem de grond aan de Nieuwstraat officieel over aan gebiedsontwikkelaar AM. Wethouder Hans de Vroome en AM Midden directeur Marien Kleinjan onthulden samen een aantal bouwborden met daarop artist impressions en sfeerbeelden van het toekomstige Het Kadehuis. Met de overdacht van de grond is een volgende stap gezet op weg naar de bouw van Het Kadehuis waarin naast winkeltjes, horeca, een galerie en werkplekken tevens 50 appartementen komen. Heb jij je al ingeschreven als belangstellende? Doe het dan nu en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Al in 2020 gaan de appartementen in verkoop. Als de datum voor de officiële start verkoop bekend is, hoor jij dat als eerste.